Доставка и замяна/връщане

ПОРЪЧВАНЕ

Можете да направите поръчка чрез bestfashionview.com по телефона или като попълните Вашите данни за доставка.

След като сме приели Вашата поръчка и сме уточнили подробностите около нея, ние ще Ви изпратим желаните артикули, ако ги имаме в наличност. В случай, че не можем да изпълним Вашата поръчка, ще Ви уведомим при първа възможност и ще предложим свързани продукти на преференциални цени.

Всички цени в електронния магазин bestfashionview.com са окончателни, в лева, с включено ДДС и важат за деня на поръчката.

 

ДОСТАВКА

Доставката на Вашата поръчка следва да бъде изпратена до 2 работни дни след потвърждението й. Над 89.99лв. доставката до офис или адрес на Спиди е БЕЗПЛАТНА. Доставките под 89.99 лв. до офис на Спиди са 3.95лв. и до адрес 5.25лв. 

На официални празници или почивни дни, поръчките се потвърждават в първия работен ден. 

Всички пратки се изпращат с опция тест и преглед.

 

ВРЪЩАНЕ

Ако желате да върнете закупения от нас артикул, моля, да се свържете с нас на тел: 0885200531, като ние ще Ви обясним до кой офис да ни изпратите пратката. След като получим Вашата пратка, ние ще проверим дали тя е в търговски вид (няма следи от носене, пране и др.) и след това ще върнем Вашата сума по банков път. Транспортните разходи по връщане на пратката са за сметка на клиента.

Моля, не махайте етикета преди да пробвате дадения артикул.

 

ЗАМЯНА

Ако желаете да замените Вашия продукт (той трябва да е в изряден търговски вид, да няма следи от употреба, пране и др.) за друг размер или цвят, то трябва да се свържете с нас на тел: 0885200431, като уточним детайлите за новия артикул. След това изпратете Вашата пратка без наложен платеж за Ваша сметка, а когато ние я получим, ще Ви изпратим желания от вас продукт.

Моля, не махайте етикета преди да пробвате дадения артикул.

Приятно пазаруване в Best Fashion View!