Условия за ползване

ПРЕДМЕТ НА ОБЩИ УСЛОВИЯ

Общите условия регламентират отношенията свързани с предоставянето на услугите от BESTFASHIONVIEW.COM чрез сайта. 

ПОРЪЧВАНЕ

Можете да направите поръчка чрез bestfashionview.com по телефона или като попълните Вашите данни за доставка.

След като сме приели Вашата поръчка и сме уточнили подробностите около нея, ние ще Ви изпратим желаните артикули веднага, ако ги имаме в наличност. В случай, че не можем да изпълним Вашата поръчка, ще Ви уведомим при първа възможност и ще предложим свързани продукти на преференциални цени.

Всички цени в електронния магазин bestfashionview.com са окончателни, в лева, с включено ДДС и важат за деня на поръчката.

ОДОБРЕНИЕ НА ПОРЪЧКА

За да бъде активирана Вашата поръчка, тя подлежи на потвърждение. Колега от екипа ни ще се обади на посочения от Вас телефон. Необходимо е да потвърдите устно съдържанието на поръчката, която сте подали. Това е желателно с цел да Ви предпазим от допуснати грешки на размер и цвят. Вашата поръчка ще бъде отказана, в случай, че в рамките на 48 часа не успеем да се свържем с Вас на указания телефон. Ако в рамките на 2 дни направената поръчка не бъде устно потвърдена, то се приема, че има отказ за доставка.

ОТКАЗ ОТ ВЕЧЕ ПОДАДЕНА ПОРЪЧКА

Всеки клиент подал поръчка има правото да се откаже от нея. Отказът трябва да бъде извършен в рамките на не повече от 48 часа след нейното подаване. Отказът от подадената поръчка се извършва като се свържете с нас на указаните телефони. От Вас ще бъде изискана информация относно: номера на поръчката (можете да го видите от email-а, с който сме Ви потвърдили поръчката), името на лицето, което е подало поръчката, както и адреса за доставка.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Чрез наложен платеж и по банков път.

Данни за плащане по банков път:

Титуляр на сметката: "Цвета Тодорова 23" ЕООД | Raiffeisen Bank | BG55RZBB91551010507252

Носете дрехите със здраве, блясък в очите и слънчево настроение в душите.

Приятно пазаруване в Best Fashion View!