За въпроси или поръчки:
    0885200431
 

 

Лесно Връщане/Замяна

Проверка на пратката

Скъпи клиенти,

"Проверка на пратката" дава възможност да проверите дали сте получили желания продукт. Куриерът ще изчака да проверите пратката, в случай, че го помолите. Ще имате възможност да отворите, прегледате и пробвате продукта в рамките на 10 мин. преди да го платите.
Ако не желаете да задържите пратката, няма да плащате стойността й, а единственно транспортните разходи за връщане на пратката - от офис на Speedy или адрес е 3,06лв. в случай, че сте ползвали стандартна куриерска услуга.

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ:

Можете да върнете/замените продукт/и безсрочно! Точно така без въпроси, без уловка - връщането или замяната при нас става безсрочно.

Единственото условие е, когато връщате продукт/и те да бъдат в оригиналния си вид, опаковка и качество, да нямат следи от носене и употреба и да не са преминали никаква обработка или други действия, нарушаващи цялостта им.

Ако желаете да върнете нещо, моля, използвайте следните стъпки:

а) Свържете се с нас на телефон 0885200431/0886844846 или ни пишете в социалните мрежи, за да ви дадем точна информация.
б) Опаковайте добре продукта, добавете касовата бележка и го изпратете до адрес: бул. България N 310, 7000 Русе, офис на Спиди Експрес

г) След като предадете пратката на куриера (без паричен превод), ще Ви уведомим чрез имейл или SMS, когато пратката пристигне при нас.

д) Възможно е Best Fashion View да организира вземането на стоките от Ваш адрес, като да приспадне сумата за траспортните разходи от сумата за връщане. Необходимо е да кажете по телефона адреса за вземане, Вашето име и телефон.

Възстановяване на сума:

При връщане на продукт, ние ще ви възстановим платената за него сума в срок от 3(три) дни, както следва: ако сте платили за него чрез пощенски паричен превод или банков превод - ще ви върнем сумата на посочена от Вас банкова сметка или чрез паричен превод по Спиди.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАМЯНА НА ДАДЕН ПРОДУКТ: 

В случай, че сте получил/и правилният продукт, вашата радост ще е наша радост.

А ако все пак не желаете да задържиш поръчката, не е нужно да плащате стойността й, а само транспортните разходи за връщането. Разбира се, може да замените доставеният продукт с друг, като доставката на втората поръчка се поема от BESTFASHIONVIEW.COM. Срокът за връщане/замяна е БЕЗСРОЧЕН.

Замяната се осъществява без начисляване на допълнителни разходи към клиента.

1. Новият продукт за подмяна ще бъде изпратен към Вас след получаване на върнатия продукт.

2. Върнатите артикули трябва да са със запазен търговски вид - да са придружени с оригиналните етикети и опаковка (моля, не премахвай етикета от дрехите преди да са пробвани), както, разбира се, артикулите да са във вида, в който сте ги получили.

3. Може да замените модела с друг от магазина на същата или по-висока стойност, ако новия продукт е по-скъп, ще заплатите само разликата в цената. Стойността може да бъде генерирана като ваучер за отстъпка или във ваучер, който да подариш на приятел. Можете да ползвате сумата веднага за закупуване на друг продукт от нас, след като получим обратно вашия пакет. 

При нужда от помощ не се колебайте да ни потърсите на телефони: 0885200431 или 0886844846

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!