За въпроси или поръчки:
    0885200431
 

 

С грижа към ТЕБ

 

Страхуваш ли се от онлайн пазаруване?

Постарахме се да сведем риска до 0. Харесваш си продукти, поръчваш ги и до 2-4 работни дни, те ще са при теб. Получаваш избрания продукт с безплатна доставка. Можеш да проследиш движението на пратката си и да провериш доставеният продукт дали е желаният, преди да го заплатиш.

В случай, че си получил/а правилният продукт, твоята радост ще е наша радост.

А ако все пак не желаеш да задържиш поръчката, не е нужно да плащаш стойността й, а само транспортните разходи за връщането. Разбира се, можеш да замениш доставения продукт с друг, като доставката на втората поръчка се поема от нас. Срокът за връщане/замяна е безсрочен!

Възможно е платената сума на отказаната поръчка да я превърнем във ваучер, който да подариш на приятел.

Освен онлайн, можеш да се направи поръчка и по телефона - 0885200431.

 

А абонирайки се за бюлетина, ние ще се погрижим първи да получаваш най-атрактивните оферти, нови предложения, интересни статии и др.

Защо точно НАС?

С натрупания над 15 години опит, с грижа към клиента и любов към работата, полагаме ежедневно старания, за да ставаме още по-добри. Желанието ни е да превърнем пазаруването в приятно преживяване, вдъхновението ни е удоволетвореният Клиент, а най-голямата награда -  спечеленотo доверие. С цел подобряване на обслужването, ще се радваме да споделяте в страничката ни вашите отзиви от пазаруването.

Вярваме, че модата има потенциала да изразява нашите чувства и визия, да ни отличава като личност и характер, да ни обогатява и зарежда със самочувствие, увереност, вдъхновение. Затова ще се радваме, носейки закупените от нас дрехи да се чувствате комфортно, да изглеждате прекрасно или иначе казано...да имате усещането за съвършенство. 

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!